Tabatha

Naar de kapper in Guelph.

J. gaat op een zaterdagmiddag naar de kapper in Guelph. Hij kiest de eerste de beste die we tegenkomen in de mall: ‘Kharisma’. Een echte Tabatha kapsalon. Voor wie het niet weten, Tabatha redt op tv niet succesvolle Amerikaanse kapsalons, ze is de Herman de Blijker voor kapsalons. Ja, ik kijk ook wel eens reality troep.
Er zit een vrij stevige mevrouw achter een balie, die, behalve klanten ontvangen en afrekenen, niets doet. Deze mevrouw vertelt dat we boffen, het is niet druk, omdat het vakantietijd is. Er zijn meer dan tien plaatsen voor klanten en er is één kapster. Zij is bezig met een klant. J. is de volgende. We mogen wachten in een zitje, een leren beetje doorgezakte bank met een paar stoelen en heel veel tijdschriften verspreid over de salontafel.
De kapster lijkt prima te knippen. Even afwachten natuurlijk wat Lenny er van vindt. Lenny van DOK kappers is onze vaste kapster in Nederland.
Bij het afrekenen, het is erg goedkoop (19,75), vertelt de mevrouw aan de balie dat het de bedoeling is dat je de kapster een fooi geeft. Ze is voor een deel afhankelijk van deze extra inkomsten. ©

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.