Reageren

Werkinstructie voor als je wil reageren op een bericht in een blog ondersteund door WordPress.

Op verzoek hieronder een beschrijving van de handelingen, die je moet uitvoeren om te kunnen reageren op een bericht.
Eerst moet je je éénmalig registreren. Daarvoor scroll je helemaal naar beneden, naar META. Daar tik je op ‘Registreren’ en dan kom je in een veld waar je een ‘Gebruikersnaam’ en je ‘E-mail adres’ invoert en dan op ‘Registreren’ tikt. Daarna verschijnt bovenaan het veld de mededeling: ‘Registratie afgerond. Controleer je e-mail’. Je krijgt een e-mail met een link om je wachtwoord in te stellen. Tik op de link in de email en vervang het sterke wachtwoord dat nu verschijnt, door een nieuw wachtwoord dat je kunt onthouden en tik op ‘Wachtwoord opnieuw instellen’. De boodschap ‘Je wachtwoord is opnieuw ingesteld. Inloggen’ verschijnt.
Als je wilt reageren op een bericht tik dan op de titel van het bericht. Het hele bericht verschijnt met onderaan ‘Geef een reactie’. Tik op ‘inloggen’ in de zin: ‘Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.’ Voer de bij het registreren opgeven ‘Gebruikersnaam’ en je ‘Wachtwoord’ in en tik op ‘Inloggen’. Je komt nu terug in het bericht. Daaronder is nu een vak verschenen waar je je reactie in kan typen. Tik na intypen van je reactie op ‘Reactie plaatsen’. Je reactie verschijnt met de tekst ‘Je reactie is in afwachting van moderatie.’ Daarna zou je daaronder kunnen uitloggen, door op ‘Uitloggen?’ te tikken.
Je reactie komt bij mij per mail binnen. Je krijgt altijd persoonlijk antwoord per mail. Ik plaats geen reacties in de blog. ©

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.