Mis ik iets?

Hitterecord in Nederland.

Ik hou helemaal niet van warm weer. Tussen de twintig en vijfentwintig graden vind ik mooi. Afgelopen week zijn alle hitterecords in Nederland gebroken. Er zijn temperaturen van meer dan veertig graden gemeten. Dus ik zou ontzettend blij moeten zijn dat ik in Canada ben. Het is hier tussen de vijfentwintig en dertig graden. Nog best warm, wat mij betreft. In huis hebben hier we overal airco, dus daar is het altijd lekker koel. Slapen is dan ook over het algemeen geen probleem.
Toch heb ik het gevoel dat ik een historische moment in Nederland gemist heb. Net zoals vorig jaar. Toen hebben wij het grootste gedeelte van die historisch mooie zomer in Canada doorgebracht. ©

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.