Ik ben helemaal klaar met dit weer

De lange winter in Guelph.

Vorig jaar was ik in januari twee weken in Guelph, waarvan een lang weekend wintersport. De keer daarop waren het twee weken in april.  In april was het vorig jaar de eerste dagen nog koud, maar daarna werd het al snel mooi weer.
Dit jaar was ik hier twee weken in januari en nu drie weken in maart. Ik begrijp ondertussen waarom collega’s van J. het afraadde om in de winter aan ons Canadese avontuur te beginnen. De winter duurt hier echt lang. Vanaf november is het koud. Het is nu maart en er valt nog bijna iedere dag (mot)sneeuw. Het is somber.
Ik ben helemaal klaar met dit weer. Het moment om een weekje Spanje te plannen voor de volgende keer als we in Nederland zijn.
Er is weinig aan om met dit weer op pad te gaan. Gelukkig heb ik veel werk. Toch iets te veel aangenomen. Het is nog een beetje uitproberen. Ik zal voor de zomer maar wat gas terug nemen, om dan weer van ‘The Good Life in Canada’ te kunnen genieten. ©

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.