Het zijn de kleine dingen die het doen

Mijn eerste hele dag alleen thuis.

Mijn eerste dag alleen thuis is eigenlijk net zo’n dag als een zaterdag in Nederland. Een beetje schoonmaken, wassen, wat lezen een beetje tv kijken (op mijn IPad), lunchen met een boterhammetje met pindakaas. Pindakaas is mijn favoriete broodbeleg. Wat mij betreft kan de warme maaltijd vervangen worden door een boterham met pindakaas. Dit is lekkerste pindakaas die ik ooit gegeten heb, met supergrote stukken noot: Planters. Hier kan Calvé een voorbeeld aan nemen. Als ik zit te eten aan tafel voor het raam met uitzicht op de tuin, zie ik een eekhoorntje voorbij schieten en nog één en later nog een andere. In verschillende kleuren, grijs, zwart en roodbruin. Mijn dag is goed. ©

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.