Het is heel goed gegaan

Weer terug in Nederland.

De eerste week in Canada was wat onfortuinlijk. De laatste dag voor vertrek uit Nederland heb ik, na een week lang kiespijn, een wortelkanaal behandeling ondergaan. Daarbovenop kreeg ik ook nog keelontsteking. Dus die eerste dagen in Canada moest ik even bijkomen. Het weer was wat regenachtig, dat lokte ook niet uit om er op uit te gaan. Maar ik had veel werk mee, dus vervelen deed ik me niet.

De tweede week heb ik een goede herstart gemaakt en had meteen een patroon te pakken. Routines zijn belangrijk om me goed te voelen.
Ik zwom om de dag van twaalf tot één uur. De meiden van de ‘Aquatic staf‘ kennen me al. Het was prima weer om, lekker zonder jas, de vijfentwintig minuten naar het zwembad te fietsen.
De rest van de tijd gedurende de werkdagen zat ik achter mijn laptop. Met uitzondering van de vrijdag, die was voor huishoudelijke klussen.
J. was de laatste week drie dagen naar de US. Ook die dagen vlogen om.
Normaal zit ik de dag van vertrek naar Nederland ’s ochtends vroeg al helemaal kant en klaar gepakt, terwijl we pas ruim na de lunch naar het vliegveld vertrekken. Nu moest ik nog schoonmaken en wassen. Het was een vrijdag. ©

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.