Gasten

Gastenverblijf in de kelder is klaar voor de eerste gasten.

In oktober verwachten we onze eerste Nederlandse gasten. De kelder, ons gastenverblijf, was tot nu toe leeg. Wel heeft de huisbaas vorig jaar een schuifdeur laten zetten. Er is nu een gangentje ontstaan naar het washok, een ruimte met wasmachine en droger. Het washok delen we met twee studenten die de rest van de kelder huren. Ik loop op deze manier niet meer meteen het gastenverblijf binnen als ik met een wasmand beneden kom. Gasten hebben wat privacy. De huisbaas heeft toen ook een slaapbank neergezet.
Afgelopen periode in Guelph heb ik het gastenverblijf schoongemaakt en verder ingericht. Het is nu klaar om gasten te ontvangen. We hebben het logeerbed vanuit de logeerkamer naar beneden gedragen. Een fullset hadden we al eerder aangeschaft. En ik heb het een beetje gezellig gemaakt, ‘gestyled’. Met onder ander wat kussentjes. Ik moest me bedwingen om het niet vol te dragen. Ik begrijp nu waarom de kamers van de bed and breakfasts, die we twee jaar terug bezochten, zo vol ‘gezellige’ zooi staan. Wel heb ik nog dik geïnvesteerd bij de Dollarama in een prullenmand en wc borstel.
De volgende keer dat ik naar Guelph ga, vlieg ik samen met onze gasten naar Canada. Ik verheug me erop Canada te zien door de ogen van andere Nederlanders. ©

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.