Can you take me with you?

Van Nederland naar Canada.

Ik heb voor de vlucht naar Canada mijn felrode hoody aangetrokken. Op de voorkant staat met grote witte letters CANADA. Het is volgens Hudson’s Bay, waar ik hem kocht, een onderdeel van de officiële kleding voor de Canadese Olympische ploeg. In de rij voor de security wordt ik aangesproken door een vriendelijke donkere man van middelbare leeftijd. ‘Aaaah Canada, can you take me with you? I don’t want to go back to the States. Everyone wants to go to Canada these days.’ Hij vertelt me dat hij één keer in Canada is geweest, in Sault Ste. Marie. Ik kan nog net antwoorden dat ik ook een keer in The Soo ben geweest. Dan gaan we uit elkaar. Ieder naar een andere band om onze handbagage te laten controleren. ©

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.