Bonus

Verjaardagskaarten versturen.

Ergens begin dit jaar raakte ik mijn digitale verjaardagskalender kwijt. Mede daardoor was ik dit jaar, tot nu toe, wat slordig met het feliciteren van jarigen. Sinds enkele weken heb ik een nieuwe verjaardagskalender, een papieren maar weer. Deze begint zich langzamerhand te vullen. Ik wil familie en vrienden die, voor zo ver ik het weet, verjaren tijdens mijn afwezigheid zo’n ‘over de top’ Amerikaanse/Canadese verjaardagskaart sturen.
Dus eerst naar de Dollarama bij ons op het winkelcentrum. Je hebt daar volop keuze. Niet alleen een rij vol met kaarten voor 50the birthday, sons birthday, mothers birthday, aunts birthday en zo verder. Ook een rek vol met religious birthday kaarten. Je raadt het al, per stuk allemaal een dollar. Voor postzegels wordt ik verwezen naar de Hasty Market aan de overkant. Een soort sigarenwinkel zonder sigaren, in ieder geval geen zichtbare. Wel worden loten, chips en frisdrank verkocht.  Allemaal producten, die je snel wil kopen? In de Hasty Market vertelt een vriendelijke verkoper, dat ik voor ‘abroad’ postzegels naar het postkantoor moet. Het postkantoor zit, net zoals vaak in Nederland, in een winkel, The Corner Po bij de Stone Road Mall.
Het is een mooie dag, dus ik wandel er door het bos naar toe. Daar zie ik, als bonus, grazende herten. Zou Bambi er bij zijn?
De kaarten gaan met tweeëneenhalve dollar aan postzegels en een stikker ‘Air Mail’ op de bus.

©

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.