Afscheid

Afscheid van mijn vaste baan.

Eind augustus neem ik afscheid van mijn werk. Tijdens de receptie ontvang ik veel mooie woorden, bloemen en cadeautjes. Hieronder mijn speech.
Het waren tien enerverende jaren. Met veel ups, maar zeker ook downs.
Terugkijkend hebben voor mij de ups de overhand. Ik kijk met name met veel plezier terug op de geweldige samenwerking in de verschillende kwaliteitsteams en werkgroep NEN 7510.
Het was dan ook best een schok. Toen ik vorig jaar bij de presentatie van het nieuwe organogram zag dat mijn functie zou verdwijnen. Na die eerste schok heb ik mezelf hiervoor afgesloten. Er stonden immers nog twee belangrijke audits gepland. Daar zou ik al mijn aandacht en energie voor nodig hebben.
Ergens op de achtergrond ging het denkproces natuurlijk toch gewoon door. En SHISHO trad steeds meer op de voorgrond. SHISHO advies is het eigen adviesbureautje, dat ik een jaar of 5 geleden opstartte. Dat is toen niet echt van de grond gekomen, omdat het werk hier steeds meer tijd opeiste.
Het werd voor mij steeds duidelijker dat ik eigen baas wilde zijn om flexibeler te kunnen werken.
Soms moet je gedwongen worden om keuzes te maken. Nu is het moment om voor mezelf en mijn dromen te kiezen. Ik wordt ZZPer. En zal daarnaast veel met J. op reis zijn. De komende twee jaar zal Canada de bestemming zijn. Super spannend allemaal.
Afgelopen weken heb ik rustig alles kunnen afronden of overdragen.
En bij kunnen kletsen, daar was in het verleden vaak weinig tijd voor.
Dank voor de complimenten en lieve woorden die ik kreeg. Maar we hebben het echt samen gedaan al die certificaten behaald.
Ik zal jullie missen. Het ga jullie goed. ©

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.