Aan de slag

Telewerken.

Samen vertrekken we op 3 december vanuit Guelph naar het vliegveld in Toronto. J. vliegt naar Japan en ik, een paar uur later, naar Nederland. Er wacht daar een nieuwe uitdaging. Per 1 december ben ik aan de slag als ZZPer. Als adviseur op het gebied van kwaliteit en informatiebeveiliging. Begin oktober heb ik, vanuit Canada, mijn relaties per email gemeld dat ik beschikbaar ben. Eind oktober, begin november, heb ik een aantal geïnteresseerde bezocht op hun locatie in Nederland. Afgelopen weken vanuit Canada het vervolg, offertes, overeenkomsten, etc., alles per e-mail, geregeld. Zelfs al een start gemaakt met de opdrachten.
Voorlopig heb ik werk tot mei 2018 voor ongeveer 3 dagen per week. Twee leuke opdrachten. Goed te combineren met ‘The Good Life in Canada’. Heel veel kan ik op afstand doen via internet. Dus als ik in januari terug ga naar Guelph, dan werk ik gewoon door.
Maar eerst de feestdagen. Vanaf 16 december zijn we samen in Nederland om met familie en vrienden Kerst en de Jaarwisseling te vieren. ©

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.